OK


 

آغاز بررسي اثرات پارازيت‌ها بر سلامت

بررسي اثر پارازيت بر سلامت انسان

وزير بهداشت از تشکيل کارگروه بررسي کارشناسي اثرات پارازيت بر سلامت انسان با همکاري وزارت ارتباطات و فن آوري، سازمان انرژي اتمي و سازمان محيط زيست خبر داد.
به گزارش انتخاب، دکترحسن قاضي زاده هاشمي در گفت و گو با فارس، افزود: بررسي کارشناسي اثرات پارازيت‌ها بر سلامت انسان براي رفع ابهامات موجود در اين زمينه را با هماهنگي وزارت ارتباطات و فن آوري و سازمان انرژي اتمي آغاز کرده‌ايم و اکنون با حضور خانم ابتکار، سازمان حفاظت از محيط زيست هم به اين کارگروه اضافه شده است.
وي ادامه داد: پس از بررسي‌هاي دقيق و کارشناسي همه فرکانس‌ها حتماً اگر ضرري متوجه مردم باشد بدون رودربايستي به هموطنان اعلام مي‌کنيم اما فعلاً بايد منتظر اتمام کار کارشناسي اين کارگروه باشيم.
وزير بهداشت اضافه کرد: اطلاعات من در مورد اثرات امواج ماهواره‌اي و پارازيت‌ها بر سلامت مردم در حد همين شايعاتي است که در بين مردم رايج است. من هم اين شايعات را شنيده‌ام ولي واقعاً براي خودم هم سؤال است که کداميک از اين شايعات درست است و کدام نادرست؟
قاضي زاده هاشمي گفت: اتفاقاً در صحبتي که با آقاي واعظي وزير ارتباطات در اين مورد داشتيم اين تصميم را گرفتيم که برويم ببينيم کداميک از اين شايعات درست است و کدام نادرست و صادقانه بگويم به همين صورت هم بود که کارگروه بررسي اثرات پارازيت ها بر سلامت انسان تشکيل شد.
وي اضافه کرد: الان دکتر عليرضا دلاوري، مسئول دبيرخانه شوراي سياستگذاري سلامت از طرف وزارت بهداشت مأمور شده است که اين موضوع را پيگيري کند از وزارت ارتباطات و فن آوري هم افرادي معرفي شده‌اند و دارند روي فرکانس‌هاي مختلف و اثرات آنها کار مي‌کنند.
وزير بهداشت تأکيد کرد: علاوه بر آن، مطالعات بين المللي خوبي هم از قبل وجود دارد که به آنها رجوع مي‌کنيم،کارگروههاي تخصصي هم دقيقاً همه موارد را بررسي مي‌کنند.
هاشمي گفت: مردم بدانند برخي از اين شايعات ممکن است براي ترساندن آنها باشد و واقعاً شايعه است تا مردم هر بيماري که متوجه شان شد را يک جوري به مسئله پارازيت‌ها ربط بدهند البته ممکن است برخي موارد هم درست باشد.
وي ادامه داد: بايد اين موضوع را به صورت دقيق و کارشناسي شده در کارگروه بررسي اثرات پارازيت‌ها بر سلامت انسان بررسي کنيم تا لااقل براي خود ما مسئولان و دستگاههاي مرتبط موضوع روشن باشد و اگر اطلاعات و شايعات نادرست است همه مطمئن باشند که مشکلي وجود ندارد.
وزير بهداشت گفت: فعلاً من نظري درباره اثرات اين امواج بر سلامت انسان ندارم و بايد اول گزارش کارگروه را مطالعه کنم بعد در جلسه‌اي با دکتر واعظي، وزير ارتباطات به جمع بندي برسيم، ضمن اينکه دستگاههاي ديگري هم هستند که بايد در اين زمينه نظرشان را بدهند.
هاشمي افزود: گزارش اثرات پارازيت‌ها بر سلامت انسان محرمانه نخواهد بود ولي ممکن است بعد از اتمام کار کارشناسي نتوانيم في البداهه آن را منتشر کنيم، بايد کار کارشناسي تمام شود و دستگاههاي مختلف نظرشان را بدهند و مثلاً اعلام کنند فلان فرکانس که در اين گزارش آمده اصلاً دستگاه آن را ما در کشور نداريم يا ممکن است دستگاه اندازه گيري فرکانس ها در کشور استاندارد نباشد.
وزير بهداشت گفت: من فکر مي‌کنم هيچ کس در کشور نيست که بخواهد در مورد سلامت مردم مخفي کاري کند، لااقل دستگاههايي که من مي‌شناسم اين طور نيستند لذا چنين تصوري درست نيست و گزارش کارشناسي اثرات پارازيت‌ها بر سلامت انسان را در زمان مقرر به مردم اعلام مي‌کنيم.

پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) 
غم غفلت(Link)

سلام دوستان گرامي !
پس از انتشار پست غم غفلت و داستانهاي متعاقب آن ... که البته نهايتا اثري هم در حل مساله نداشت و تنها عده اي از دانشمندان و متخصصين! مرا به اظهار نظر غير تخصصي و غير علمي متهم نمودند ديگر بار مقاله زير را در اين روزها که بحث عواقب انتشار پارازيت داغ شده و بالا گرفته است در" سايت خبري تابناک" ديدم و از دوستانم خواهش کردم تا آن را در انتهاي اين پست بگنجانند . تنها نکته ي جالب ؛ مبهم ؛ و سوال برانگيز آن ؛ اين است که در اظهارات گاه دو پهلوي مسئولان و کارشناسان نميتوان فهميد که بالاخره اگر پارازيت اثرات مخرب بر سلامتي انسانها داشته باشد قابل تجويز است يا خير؟
چون قطعا هيچ انساني با شکستن هنجارهاي اخلاقي خانواده و اجتماع و دامن زدن به ترويج بي بند و باري موافق نيست اما از آنسو : آيا شما مجازيد که فرزند و يا عزيز خود را به جرم انجام عملي مانند ديدن يک فيلم غير اخلاقي به قتل برسانيد؟ يا او را بيمار کنيد تا ديگر دست به آن عمل خلاف نزند و يا با دوستان ناباب معاشرت نکند؟! اگر بر فرض بخاطر چيرگي و غلبه ي خود ؛ با او چنين کرديد دوستان عاقل و حکيمان دلسوز ؛ شما را خواهند ستود يا ملامت مي کنند؟ خداوند چطور؟ او راضي است؟ يا خشم خواهد ورزيد؟ او که پيامبر خود(حضرت يونس ع) را به خاطر نفرين بر گنهکاران و متعاقبش نزول عذاب بر مجرمين سنگدل ؛ سالها مجازات نمود و از او قهر کرد !!!
اميدوارم که حوزه ي اثرات تخريبي پارازيتها با کار کارشناسي و علمي منطبق بر موازين استاندارد و بين المللي ؛ دقيقا مشخص و اذهان مردم در اين زمينه ؛ روشن و توجيه شود زيرا در فرهنگ ما هيچکس حق ندارد براي تربيت مردم ؛ آنها را بيمار نموده و عوارض مخرب را بر جسم و جانشان تحميل نمايد . اميدوارم اين ابهامات مرتفع شده و راهکارهايي مفيد براي مقابله با آن دسته از برنامه هاي ماهواره اي که مضر به حال جامعه و خصوصا خانواده ها و جوانان است تمهيد شود . در پايان توجه شما را به نظرات مسئولين و کارشناسان در اين مقاله جلب مي نمايم . محمد اصفهاني./

پارازيت گاهي ‌مفيد است!

در فضاهايي مانند فضاهاي تجاري آيا ايجاد اختلال مجاز است؟ آيا ايجاد اختلال در دسترسي به منابع علمي مجاز است؟ آيا اخلال ارتباط ميان علما و دانشمندان مجاز است؟ اينها اطلاعات مثبتي هستند که نبايد با محدوديت مانع تبادل آنها شويم. اما جايي که چهارچوب‌هاي ارزشي جامعه دچار اختلال مي‌شود، ايجاد پارازيت مي‌تواند به جامعه کمک کند.
کد خبر: ۳۵۰۴۳۱
تاريخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۸ - 10 October 2013
با گسترش روي آوردن مخاطبان ايراني به شبکه‌هاي ماهواره‌اي در سال‌هاي اخير که نوعا با رويکرد سياسي و اجتماعي صورت مي‌گيرد و از سوي ديگر همواره بر شمار شبکه‌هاي غير اخلاقي و... که به زبان فارسي خدمات ‌مي‌دهند، افزوده مي‌شود، باعث افزايش استفاده دولت از پارازيت است.
به گزارش «تابناک»، به گفته برخي از کار‌شناسان بهداشت، ‌افزايش استفاده از پارازيت، باعث پديد آمدن برخي اختلالات شده ‌و حتي برخي از مسئولين خواهان قطع کامل و يا کنترل آن هستند، به گونه‌اي که حتي مورد اعتراض برخي ‌نمايندگان مجلس نيز واقع شده است.
در اين باره، ‌نايب رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس هشتم طي مصاحبه‌اي نسبت به تأثير مخرب پارازيت‌هاي ماهواره‌اي و مخابراتي بر سلامت روان شهروندان تهراني هشدار داد.
دکتر انوشيروان محسني‌بند‌پي در گفت‌وگو با يکي از روزنامه‌ها اظهار داشت: متأسفانه پس از انتخابات، انواع پارازيت‌هاي مخابراتي به شدت افزايش يافته که مطمئنا براي سلامت تهراني‌ها نگران کننده است، به ويژه که کلان‌شهر تهران با مشکلات ديگري همچون آلودگي هم روبه‌روست‌.
او در اين زمينه ادامه مي‌دهد: تحقيقات همچنين نشان داده که امواج پارازيت تأثيرات مخربي بر اعصاب و روان انسان نيز بر جاي مي‌گذارند. اين امواج ممکن است در اثر تداوم، ناشنوايي مزمن را به همراه داشته باشد و براي افراد؛ التهابات پوستي را به دنبال بياورد.
همچنين دکتر ابوطالب صارمي، رئيس يک مرکز تحقيقات سلولي با اعلام افزايش آمار سقط جنين غير عمدي و افزايش آمار بارداري خارج رحم در ايران طي دو سال منتهي به ۱۳۹۱ گفت: به نظر مي‌رسد با توجه به افزايش پارازيت‌ها و امواج الکترومغناطيسي در محيط اطراف، شاهد افزايش اين آمار بوده‌ايم.
اين گزارش مي‌افزايد: در مجلس نهم نيز گاهي اعتراضي از سوي برخي ‌نمايندگان درباره استفاده از پارازيت مي‌شود.
‌دکتر اسماعيل جليلي، نماينده مردم مسجد سليمان ‌گفت: پارازيت يکي از ابزار‌ها و ساز‌و‌کارهايي است که دولت‌ها براي جلوگيري از نشر اطلاعات مخربي که مي‌تواند حوزه فرهنگي، سياسي و اجتماعي کشور را با اختلال روبه‌ رو کند از آن استفاده مي‌کنند. بسته به اين که دايره ي اين محدوديت‌ها چقدر باشد، دولت‌ها ميزان استفاده‌شان از پارازيت کم و زياد مي‌شود و به نوعي تمام کشور‌ها اين کار را انجام مي‌دهند.
وي افزود: به بيان ديگر، هر کار که مانع برقراري يک ارتباط موفق بين فرستنده و گيرنده پيام شود، پارازيت است. گاهي اين کار با فرستادن‌ فرکانس است و گاهي با ندادن مجوز به انتشار؛ اما نمي‌توان گفت که پارازيت به طور کلي مثبت و يا منفي است و بسته به اين که براي حفاظت از قلمرو اثراتي که پارازيت مي‌گذارد چقدر امکانات موجود است.
اين نماينده افزود: گاهي پارازيت ‌مفيد است؛ براي نمونه، گاهي از پارازيت استفاده مي‌شود تا از ايجاد اخلال و بي‌نظمي اجتماعي جلوگيري شود؛ اما اگر مردم بخواهند دسترسي سالم به اطلاعات پيدا کنند، ايجاد پارازيت درست است؟ آيا اگر بخواهد نوعي روشنگري صورت بگيرد، ايجاد پارازيت درست است؟ آيا ايجاد اختلال در دسترسي افراد به اطلاعاتي که بتواند جامعه را تعالي و رشد دهد، درست است؟ جواب منفي است.
جليلي گفت: پارازيت مي‌تواند ارزش افزوده ايجاد کرده و مردم را در امان دارد و مخاطبي را که مي‌تواند مدل‌هاي ذهني‌اش دچار اخلال شود، حفظ کند؛ اما هجمه‌اي هم ‌عليه اين وجود دارد. در مقابل گاهي هزينه‌ها را زياد مي‌کند. برخي بر اين عقيده‌اند که آگاهي‌رساني در دنياي کنوني بايد بدون مانع باشد و همه بايد در اطلاعات يکديگر شريک شوند.
اما اين‌ها چه اطلاعاتي است؟ آيا باعث مي‌شود براي فرد ارزش افزوده ايجاد شود و جامعه ارتقا يابد؟ قطعا هيچ حکومتي با ايجاد پارازيت از نشر اطلاعاتي که جامعه را رشد مي‌دهد و اهداف جامعه و کشور را تعالي مي‌بخشد، مانع نخواهد شد؛ منطق و عقل هم همين را مي‌گويد. اما آنجا که نشر برخي اطلاعات در اهداف جامعه اخلال ايجاد مي‌کند، ‌دولت‌ها مانع انتشار اين اطلاعات مي‌شوند که اين امر پسنديده است و ما بايد اين رويکرد را مدنظر قرار دهيم و نگاهمان به پارازيت مبتني بر نگاه هزينه‌ها و منافع اجتماعي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي باشد.
وي اظهار داشت: در فضاهايي مانند فضاهاي تجاري آيا ايجاد اختلال مجاز است؟ آيا ايجاد اختلال در دسترسي به منابع علمي مجاز است؟ آيا اخلال ارتباط بين علما و دانشمندان مجاز است؟ اين‌ها اطلاعات مثبتي هستند که نبايد با محدوديت مانع تبادل آن‌ها شويم. جايي که چهارچوب‌هاي ارزشي جامعه دچار اختلال مي‌شود، ايجاد پارازيت مي‌تواند به جامعه کمک کند.
اين نماينده گفت: از نظر سلامت، ايجاد پارازيت‌هاي فرکانسي براي جامعه مضر است و هزينه‌هاي سلامت را بالا مي‌برد. نبايد از روش‌هاي سنتي ايجاد پارازيت استفاده کرد. ايجاد پارازيت‌هاي فرکانسي در مناطق شهري و مکان‌هايي که تراکم جمعيت وجود دارد، باعث ايجاد اختلال مي‌شود و تجربه ‌‌و علم نشان داده که انتشار اين فرکانس‌ها مضر است چون توسط سيستم‌هاي الکترونيکي انجام ‌و باعث انتشار امواجي مي‌شود که بر سلامتي افراد اثر مخرب دارد. سردرد‌ها، ‌اختلالات صوتي، تپش قلب و... مي‌تواند اثرات چنين پارازيت‌هايي باشد.
وي افزود: هم پارازيت‌هاي داخلي داريم و هم پارازيت‌هاي بين‌المللي. گاهي ما توسط ديگران پارازيت مي‌شويم. يعني ما منبع اطلاعات مي‌خواستيم که ديگران دسترسي ما را مانع از تحقق اهداف خود مي‌دانند و نمي‌گذارند ما ارتباط موفق برقرار کنيم.
دکتر جليلي در مورد پارازيت‌ها و عوارضي که بر سلامتي مردم دارد و عدم اقدام جدي از سوي دولت در اين باره گفت: آنچه الان به دنبال آن هستيم استفاده مطلوب از ماهواره و برنامه‌هاي قابل استفاده آن است. از سوي ديگر فضاي سالم فرهنگي بايد در کشور حاکم و از هجوم فرهنگ بيگانه جلوگيري شود. البته راهکار منطقي‌تري براي اين کار وجود ندارد و راهي جز اين نداريم که براي جلوگيري از ناهنجاري‌هاي فرهنگي پارازيت‌ها اعمال شود.
وي افزود: استفاده از برنامه‌هاي مفيد ‌هم بايد در دستور کار قرار بگيرد. از جهت فني نيز بايد بررسي شود تا براي سلامت مردم مشکلي درست نکند؛ اما اين باعث نمي‌شود فضاي رسانه‌اي کشور را باز کنيم تا هر اتفاقي مي‌خواهد رخ دهد.






1392/07/19
Bookmark and Share   شماره خبر :148 تعداد بازدید :10872
نویسنده :
طرفدار
تاریخ :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
نظر :
سلام خانم ابتکار: تلاش دولت براي کاهش خطرات پارازيت/ سايت عصرايران http://www.asriran.com/fa/news/333502
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
طرفدار
تاریخ :
شنبه 3 اسفند 1392
نظر :
تشکيل کميته بررسي پارازيت ها در محيط زيست http://www.tabnak.ir/fa/news/381024/%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
طرفدار
تاریخ :
جمعه 11 بهمن 1392
نظر :
تشکيل کميته پارازيت در وزارت ارتباطات به گزارش سايت خبري محيط زيست ايران (IENA) رييس سازمان حفاظت محيط زيست با حضور در يک صفحه فيسبوک به سوالات مخاطبان به صورت آنلاين پاسخ داد. اثر پارازيت‌هاي موجود بر روي سلامت جامعه و افزايش آمار معنادار سرطان مورد سوال بخش زيادي از مردم کشور است، چه فعاليت معناداري در اين خصوص انجام شده است؟ دلايل ايجاد سرطان متعدد است؛ درصدي ممکن است ژنتيکي باشد، بخشي مربوط به نوع تغذيه و آلودگي‌هاي محيط زيست يا مصرف دخانيات مثل قليان و ... است. پس نمي‌توان علت آن را صرفا مشکلات محيط زيست و پارازيت دانست. پارازيت يکي از انواع امواجي است که براي اختلال ماهواره ايجاد مي‌شود و اگر خلاف استانداردها باشد، مي‌تواند خطرناک هم باشد. نگراني از جايي است که بعضي از اين فرستنده‌ها خارج از محدوده نظارت هستند. ما در سازمان در حال ظرفيت‌سازي در اين خصوص هستيم و کميته‌اي را مامور پيگيري اين امر کرده‌ايم. ولي مسئوليت اصلي با وزارت ارتباطات و سازمان تنظيم مقررات راديويي است. دکتر واعظي گفته‌اند که کميته‌اي براي اين موضوع تشکيل شده و قول پيگيري هم داده‌اند. طبق جمع‌بندي هم که پيشتر در شوراي شهر هم انجام شد، مساله نگران‌کننده در خصوص پارازيت‌ها اظهار بي‌اطلاعي دستگاه‌هاي نظارتي است.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
سعيد
تاریخ :
دوشنبه 23 دی 1392
نظر :
ظاهرا اين امر بدين شکل مشتبه شده براي آقايان که يک يا چند فرکانس خاص، مضر به حال شهروندان هست و دنبال آن مي گردند تا اثبات کنند مضر بودن يا نبودنش را و بعد اقدام به قطع اين فرکانس کنند. غافل از اينکه در تمام دنيا دکل هاي مخابراتي موبايل را کيلومتر ها دور از مناطق مسکوني نصب مي کنند و اگر حتي يک خانواده معترض شود که اين دکل حدود را رعايت نکرده بابتش مخابرات جريمه شده و موظف به انتقال دکل است متاسفانه وضعيت بد دکل هاي موبايل در کشور ما بقدري اسفناک و در حد فاجعه هست که دکل را روي آپارتمان مسکوني نصب مي کنند فقط در ازاي پرداخت سه ميليون تومان در سال بابت کرايه پشت بام به صاحب ساختمان. و حالا با اين ترافيک بالاي تماس در اين مناطق پارازيت هاي ماهواره اي را هم به اين مقوله اضافه کنيد. جناب دادستان محترم آقاي محسني اژه اي و کارشناسان محترم دو تا گوشي موبايل را اگر ورداريد از يکي به ديگري تماس بگيريد و در همين وضعيت تخم مرغي را بين اين دو در يک فاصله نسبي قرار دهيد بعد از 20 دقيقه تا 30 دقيقه تخم مرغ پخته خواهد شد حالا اين مسئله را تعميم دهيد به دکل مخابراتي بالاي منزل کسي که در دقيقه هزارها تماس تلفني به آن دکل مي رسد که در دراز مدت چه بر سر ساکنان آن خواهد آمد پارازيت ها که هم فرکانس بالاتري دارند و هم قدرت بيشتري تا بتوانند سيگنال هاي ماهواره را کور کنند را هم به آن اضافه کنيد. جناب دادستان محترم جان انسان ها در اين کشور بدليل عدم رعايت نصب دکل ها در محدوده مجاز و امن در خطر ابتلا به انواع و اقسام بيماري هاست و در صورت کوتاهي شما در اين امر مسئول هستيد و در نزد خداوند بايد پاسخگو باشيد بهتر است از مجامع علمي و دانشگاهي کشورمان و حتي خارج از کشور در اين مورد تحقيق کامل به عمل آيد که من يک نمونه کوچکش را براي مسئول اين سايت ارسال کردم که در صورت تاييد مي توانيد مراجعه کنيد. اگر يک هنرمتد متعهد و مردمي چون دکتر اصفهاني اين مقوله را عنوان مي کند دليل بر اين نيست که چون گفته ايشان مقوله پارازيت هاي ماهواره اي را هم شامل مي شود که متاسفانه فعلا بعنوان ابزار و سلاح جنگي عليه جنگ نرم دشمنان اين مملکت بصورت کاملا ناشيانه و بدون کارشناسي و فقط در راستاي پر کردن جيب دشمنان اين نظام و فروشنده هاي اين تجهيزات ،انتخاب شده ، پس اين هنرمند و ساير مردمي که با ايشان موافقند نا متعهد و ضد نظام و انقلاب و آرمان هاي آن هستند. که خبرنگاران بعضي از رسانه ها از آن تعبير به تفکرات متمايل به لس آنجلسي ياد مي کنند و دکتر عزيز بايد از اين خبرنگار در اين راستا شکايت مي کرد چرا حرف ايشان حرف خيلي از مردم زخمي و درد کشيده جامعه است که هر کدامشان چون مولا علي مرتضي(ع) استخوان در گلو و خار در چشم هستند و زبان به اعتراض نمي گشايند تا باعث تشويش و بدبيني جامعه اسلامي و ديگر برادران ديني نشوند ولي اگر چون ابوذر و عمار زبان به انتقاد از عملکردها بعضي از مسئولين باز کنند خواهيد ديد که دولت و اکثر مسئولان خيلي بيشتر از پيش به اين ملت بزرگ بدهکار خواهند بود و الله مع الصابرين ضمن تشکر از تمام مسئولان دلسوز اين نظام و خادمين واقعي اين ملت بزرگ و آرزوي موفقيت براي شما اميدواريم تا از طريق اين سايت و رسانه شنواي تقاضاي اين ملت باشيد و پيگيري اين مقوله را در اولويت هاي نخست و کاملا اضطراري کار خود قرار دهيد. با تشکر و احترام
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ف ت
تاریخ :
یکشنبه 15 دی 1392
نظر :
با عرض سلام و ارادت خدمت دکتر اصفهاني خواننده ي عزيزي که با صوت آسمانيش گوشهايمان را مي نوازد. واقعا به شما و امثال شما در ميان کثير هنرمندان افتخار و مباهات مي کنم.افتخار براي ايمان ،تواضع و اخلاقتان،براي همدلي و همدردي با هموطنانتان،به خاطر شجاعت و حس مسئوليتتان در قبال مردم رنج کشيده و نجيبمان وبراي انتخاب و خواندن اشعاري که با ضمير و صوت ملکوتي شما خوانايي دارد و به همين دليل، شيرين بر دلها مي نشيند. ممنون ممنون..... از خداي مهربان مي خواهم ،تا شما را در پناه خود حفظ و سربلند و پيروز فرمايد.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
سعيد
تاریخ :
جمعه 13 دی 1392
نظر :
سلام آقاي دکتر، ممنون از ابراز احساستتون نسبت به هوادارن و مشکلات مردم ولي خواستم بگم به قول فرمايش آقا علي مرتضي (ع) : کُن فِي الفِتنَةِ کَابنِ اللَّبونِ لاظَهرٌ فَيُرکَبَ وَ لاضَرعٌ فَيُحلَبَ در زمان فتنه و تباهکاري مانند بچه شتر باش که نه پشت [توانايي] دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستاني که از آن شير بدوشند. و متاسفانه در زمانه ما اين فتنه ها و تباهکاري ها تمامي ندارد کمترين آن اينکه متاسفانه بعضي از خبرنگاران نا متعهد از طريق ايجاد همين فتنه و آشوب نان مي خورند و آن هم به قيمت تهمت زدن به يک انسان براي جذب چند مخاطب. براي شما و همه هنرمندان خوب و مردمي و متعهد کشور آرزوي موفقيت ، سلامت و عاقبت به خيري دارم انشا الله
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
علي
تاریخ :
جمعه 24 آبان 1392
نظر :
ممنون از احساسي که نسبت به طرفداراتون داريد.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
طرفدار
تاریخ :
دوشنبه 20 آبان 1392
نظر :
محسني‌اژه‌اي در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينکه آيا تاکنون مدعي‌العموم در موضوع پارازيت‌ها ورود پيدا کرده است؟ گفت: در خصوص سيگنال‌هايي که از سوي دستگاه‌هاي مختلف وجود دارد مانند موبايل،‌ پزشکان مدعي‌اند که اين سيگنال‌ها مفيد نيستند بلکه در پاره‌اي موارد مضر هستند، ولي بحث اصلي اين است آيا هر نوع پارازيتي ممنوع است يا خير؟ و آيا مي‌توان جلوي آن گرفت؟، مسلما خير، هيچ دستگاه و پزشکي نگفته که سيگنال‌ها مضر است، اما اگر پارازيتي از حد استاندارد خارج شد و ضرر داشت مي‌توان گفت مضر است. وي افزود: در يکي دو نوبت با کارشناسان در خصوص بحث سيگنال‌ها جلساتي داشتيم که بعضي معاونين بنده نيز در اين جلسات حضور داشتند. در اين جلسات کارشناسي به نتيجه واحدي نرسيديم که کدام يک از پارازيت‌ها در کدام يک از استان‌ها يا شهرستان ها مضر هستند، حتي از وزارت بهداشت نيز در جلسات دعوت به عمل آمد. حدود 15 نفر در اين جلسات حضور داشتند که 10 نفر آنها متخصص بودند ولي هيچ کدام نتوانستند بيان کنند که کدام پارازيت‌ مضر است تا بتوانيم از آن جلوگيري کنيم. سخنگوي قوه قضاييه تاکيد کرد: اگر نياز شد حتما جلسات بعدي در خصوص بحث پارازيت‌ها تشکيل خواهيم داد و اگر اين موضوع ثابت شود که سيگنالي به سلامتي انسان‌ها ضرر وارد مي‌کند به عنوان مدعي‌العموم به قضيه ورود پيدا مي‌کنيم. منبع: ايسنا، بخش حقوق و قضا، کنفرانس مطبوعاتي دادستان محترم کل کشور، بيستم آبان نود و دو
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
بنفشه
تاریخ :
چهارشنبه 1 آبان 1392
نظر :
با سلام و خسته نباشيد؛از شما تشکر مي کنم که به فکر همه هستين،پيشنهادهاي شما عالي هستن،خيلي دوستتون دارم و اميدوارم سلامت و موفق باشين
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
آرين
تاریخ :
دوشنبه 29 مهر 1392
نظر :
سلام، رييس سازمان محيط زيست: ارسال پارازيت ها بايد در چارچوب ضوابط باشد( روزنامه شرق دوشنبه ٢٩ مهر٩٢).
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
سجاد حسن پور
تاریخ :
شنبه 27 مهر 1392
نظر :
عاشقتم دکتر
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
درد گنگ
تاریخ :
جمعه 26 مهر 1392
نظر :
سلام خيلي دوستون دارم چون مردي و حق رو مي گيد. از هيچي نمي ترسيد مي دونم, اما راه طولاني و پر سنگلاخه تو رو خدا طاقت بيارين و براي مردم بخونيد و پيششون بمونيد. درد گنگ يادتونه...
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
امير
تاریخ :
پنجشنبه 25 مهر 1392
نظر :
آلبوم چي شد ؟ يه قطعه آوازي مثه شکايت هجران بخونيد جانه من. غم غفلتتون محشر بود. دوست دارم دکتر
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ليلي
تاریخ :
سه شنیه 23 مهر 1392
نظر :
سلام من از طرفدارهاي شمايم اااااااااااااااااااااااااااااااااي کاش همه مثل شما حس مسئوليت در مقابل مردم داشتند.دست حق نگهدارتون
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
sara
تاریخ :
دوشنبه 22 مهر 1392
نظر :
az dr esfahani,in ensane vaaraste nemishe gheir az in entezar dasht.dr esfahani kheili kheli vasatun ehteram va arzesh ghael hastim.arezuye salamati va deli khosh baraye shoma.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
masoud
تاریخ :
دوشنبه 22 مهر 1392
نظر :
سلام آقاي دکتر از آلبوم که خبري نيست حداقل تک آهنگي تيتراژي بخونيد ما هوادارا دل داريم سال ٩٢ که آهنگ جديد منتشر نکرديد لطفا به فکر هوادارا باشيد متشکرم
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
من
تاریخ :
دوشنبه 22 مهر 1392
نظر :
وقتي به سايت شما اقاي دکتر سر ميزنم بيشتر دلم ميگيره نه خبري از البومتون هست فقط مشکلات کشور راکه بيشمار هست در ان درج ميکنيد تور خدا اميد بخش حرف بزنيد فکر ميکنم اگر در جاي ديگري زندگي ميکردم بهتر ميبود مادرم متولد ايران نيست وفقط پدرم در اينجا متولد شده
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
علي انصاري
تاریخ :
دوشنبه 22 مهر 1392
نظر :
سلام جناب آقاي دکتر واقعا ممنون آقاي دکتر که حضورتون در عرصه هنر شما را از رسالت پزشکي خودتون دور نساخته و به فکر سلامت هم ميهنان خود هستيد ، اميدوارم اقدامات موثر دولت جديد که در راستاي اهميت به حقوق اوليه شهروندان يعني نعمت سلامتي است به صورت استوار و دائم با عزم راسخ پيگيري بشه . دکتر عزيز براتون صميمانه آرزوي موفقيت مي کنم و بي صبرانه منتظر آلبوم جديدتون هستم .
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ريحان
تاریخ :
دوشنبه 22 مهر 1392
نظر :
سلام در جامعه ما هزاران مشکل وجود داره که اين مشکلي که شما به ان اشاره کردين شايد که نه حتما از ديد مسولان اهميتي نداره
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
مهدي 2009
تاریخ :
یکشنبه 21 مهر 1392
نظر :
من واقعاً از احساس پاک آقاي دکتر اصفهاني عزيز که در اولويت کارهاشون اول توجه به سلامتي مردم را مد نظر دارند سپاسگذارم .انشاالله با پيگيريهاي بيش از پيش دکتر محمد اصفهاني بتونيم ثابت کنيم که پارازيت ها براي سلامتي مردم خطرناکه در حديثي هم آمده « من لم يشکر المخلوق لم يشکر الخالق » ما جمعي از جوانان به دکتر اصفهاني ميکوييم تشکر تشکر تشکر
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
بهرام
تاریخ :
یکشنبه 21 مهر 1392
نظر :
سلام/ من بعنوان يکي از طرفداران شما خوشحالم ميبينم که مسائل موجود در جامعه براتون اهميت داره و با وجود اينهمه محدوديت بدون هيچ تعارفي نظرتون رو بيان ميکنيد.اين موضوع رو ميشه به راحتي در آثار جديدتون احساس کرد. از شما سپاسگزارم و از خداوند متعال برايتون سلامتي و توفيق روز افزون آرزو ميکنم (ياعلي)
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
م.ا
تاریخ :
یکشنبه 21 مهر 1392
نظر :
با سلام آقاي دکتر بابت اهميت دادن به اين موضوع از شما تشکر مي کنم.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ميلاد زند
تاریخ :
شنبه 20 مهر 1392
نظر :
با سلام و احترام ممنونم از شما دکنر اصفهاني عزيز که انقدر دلسوزانه به فکر سلامتي مردم سرزمينتان هستيد واقعا اين پيگيري شما ستودنيه انشاالله مشکلات فرهنگي اجتماعي سياسي هرچه زودتر مرتفع بشه و به شرايط مطلوب و مثبتي برسيم... متشکرم دکتر اصفهاني عزيزم :)
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ح.س
تاریخ :
شنبه 20 مهر 1392
نظر :
سلام آقاي دکتر از اين که شما رو متهم کنند که صحبت منطقي شما به عنوان يک پزشک علمي نيست زياد تعجب نکردم اصولا در عصر ما به حرفهاي دلسوزانه اهميت نميدهندوجان آدمها خيلي مهم نيست دکتر عزيز من اميدوارم در اين مورد کاري صورت بگيره وشما از اين حرفها آزرده خاطر نشويد با آرزوي موفقيت روز افزون شما . در سايه الطاف پيامبر مهرورحمت و امير مؤمنان باشيد.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
محمد الف
تاریخ :
جمعه 19 مهر 1392
نظر :
سلام ! خدا را شکر که موضوع رو دارن پيگيري مي کنن ... حداقل به اينا اعتماد نسبي داريم ... خوشحالم که جناب دکتر به مردم هميشه اهميت داده و ميدن و مثل بعضي به اصطلاح هنرمند فقط به فکر منافع شخصي خود و خوردن نان به نرخ روز نيستند ... متاسفانه تو اين سال ها افراد زيادي رو ديديم که فقط به فکر خود بوده و تو نخ آب يخ و گرمي نون بوده اند ... انشاالله اين آثار منفي چه جسمي چه روحي در وجود همه پاک بشه و دل خوش جاي اون ها رو بگيره ... شاد و پيروز باشيد
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ميلاد درويش
تاریخ :
جمعه 19 مهر 1392
نظر :
درود بر دکتر محمد اصفهاني. هنرمندي که هرگز خودش رو جدا از مردم ندانست...
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
خسرو رها(ستاري)
تاریخ :
پنجشنبه 18 مهر 1392
نظر :
سلام - ما ايرانيان چوب اول کار بعد فکر را هميشه مي خوريم اين بينش از کجا آمده نمي دانم ولي دوست دارم دولت جوان ابتدا مشکلات را شناسايي کند بعد راهکار بدهد و سپس اجرا نمايد. محمد (اصفهاني ) عزيز گويا قلب تو مثل جنس صدايت شبيه آب هست هر وقت مي شنوم زلال و با صداقت ، حسش مي کنم . هنرمند اگر دردمند نباشد که هنرمند نيست دکتر شريعتي مي گويد از هنر فقط غم مي ماند البته غم از نظر ايشان حالت رواني اندوه نيست بلکه غم جاي خالي خوشبختي هاست که هنرمند پر مي کند. از شما تشکر ويژه دارم که جزو معدود هنرمند هاي اکنون ما هستيد .
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
عليرضا فاضل
تاریخ :
پنجشنبه 18 مهر 1392
نظر :
منهم اميدوارم اين مساله و خطرات آن بطور جدي تبيين و شفاف سازي شود خود اين اقدام براي مردم و جامعه اعتماد و آرامش آفرين است از دولت تدبير همين انتظار هم ميرفت که به نگرانيهاي مردم که يکي از آينه هايش هنرمنداني مثل دکتر هستند اهميت بدهند اين حالت مثبت در من بيشتر شد وقتي فيلم نطق دکتر روحاني را در ملاقات اخيرش با نمايندگان مجلس ديدم به شما دوستان عزيز هم حتما توصيه ميکنم چنانچه فرصت داريد حتما ببينيد اينهم لينکش: http://www.rouhani.ir/video_gallery.php?video_id=36 آقاي دکتر خداوند يارتان و تشکر از همه دوستاني که کامنت بنده را مطالعه فرمودند.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
آرين
تاریخ :
پنجشنبه 18 مهر 1392
نظر :
با سلام و تشکر فراوان بابت پيگير بودن شما و اميد به نتيجه بخش بودن، سلامت باشيد
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
مصطفي سبحاني
تاریخ :
پنجشنبه 18 مهر 1392
نظر :
با سلام و مرسي از اين خبر اميدوار کننده انشاالله که اين پيگيري ها در تمامي موارد و حوزه ها بصورت صادقانه و به دور از پر کردن آمار براي ارائه به مردم انجام بگيره البته من بيشتر منتظر يک پست جديد در رابطه با فعاليت هاي هنري جناب دکتر اصفهاني بودم انشاالله به زودي شاهد اون هم باشيم.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
محرم
تاریخ :
چهارشنبه 17 مهر 1392
نظر :
ببينيد دکتر کي به اين ماجرا اعتراض کرده... مهرماه پارسال... ! اميدوارم يک کاري بکنند نه مثل قبلي ها که گفتن هيچي نيست ما بررسي کرديم و ضرري نداره ! تازه وزير جديد درمياد ميگه ما در پي تحقيق هستيم و گروه تحقيق تشکيل داديم يعني نفي تمام حرفهاي گذشته ؛ اگه قبلي ها واقعا کاري کرده بودن اينها چرا به اونا استناد نميکنند؟ بيچاره مردم...که همه هزينه هارو بايد اونا بدن. خدا ميدونه کي راست ميگه کي دروغ بعدش اعتراض ميکنن که چرا به دولت احمدي نژاد خرده ميگيريد و انتقاد ميکنيد...
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
نویسنده :
ح.س
تاریخ :
چهارشنبه 17 مهر 1392
نظر :
سلام وقتتون بخير آقاي دکتر ازمطالب نوشتة شده شگفت زده شدم از دلنگرانيهاي شما نسبت به هموطنانتون سپاسگزارم واز پيگيري شما نسبت به موضوع پارازيتها ممنون خواهش ميکنم اگر پاسخ مثبت يا منفي دريافت کرديد توسط سايتتون به دوستارانتون اطلاع رساني کنيد.در سايه الطاف پيامبر مهر ورحمت و امير مؤمنان باشيد.ارادتمند شما.
پاسخ به این نظر

درج نظر برای نظر کنونی

نویسنده *
نظر *
کد ویژه

درج نظرات اخبار

نویسنده *
نظر *
کد ویژه
کد امنیتی
Captcha reload
 

Copyright © 2014 mohammadesfahani.com